AlgraMedia
Digitaal printen, kopiëren en drukken in full color en zwart

Iedere vorm van printen kunnen wij aan
Snel flyers, briefpapier of visitekaartjes nodig? Geen probleem, wij leveren elk product in de gewenste oplage. Dus u bent nooit meer te laat voor een beurs, training of show. U ontvangt precies wat u nodig heeft, waar u het nodig heeft. Daag ons maar uit.
Printen in zwart, haarscherp natuurlijk
 Zuiver zwart, in hoogvolume geproduceert op de nieuwste generatie printers. Gepersonailseerde brieven voor een mailing, lesmateriaal, handleidingen of een programma. Van een enkel stuk tot vele duizenden. Daar draaien wij onze hand niet voor om.
Uw huisstijl voeren we in alle communicatiemiddelen door
Het team van AlgraMedia gelooft in de som der delen, in daadwerkelijk elkaar versterken. Wij willen onze opdrachtgevers ontzorgen. Daar waar de online aanbieders elkaar op prijs beconcurreren, geloven wij juist in persoonlijk advies. Begeleiding vanuit het concept naar de meest passende oplossing. Onze organisatie is ook ontstaan uit een unieke samenwerking van specialisten op alle disciplines.
Printen in full-colour
Prachtige kleuren printen die niet onderdoen voor drukwerk, loepzuiver en briljant. Alleen de beste kwaliteit rolt bij ons de deur uit, voor minder is geen ruimte. AlgraMedia print in full colour van klein tot grootformaat, van een enkele poster tot sets trainingsmateriaal voor een cursus.
Snijden, vouwen, inbinden
Alle in huis geproduceerde opdrachten kunnen eenvoudig worden afgewerkt. Flyers worden schoongesneden en gevouwen, afgeteld en in sets gebonden. Lesmateriaal ingebonden in wire-o (metalen gesloten ringband), inclusief transparante voor- en achterzijde of 4-gaats geboord voor in een standaard ringband map.
Voor ieder budget hebben wij een oplossing
En niet zomaar een oplossing, maar exact afgestemd op de behoefte. Goedkoop is duurkoop, dat hoeven we niet uit te leggen. Een slechte website, brochures van slechte kwaliteit of een mailing die te laat of helemaal niet wordt verstuurd zijn dodelijk voor uw merk. Houd alles onder 1 dak en u bespaart geld en tijd.
Projecten
  • Swim to Fight Cancer – Haarlem
  • Ontwerp website Boekenplankenopmaat
  • Ontwerp website Zipperz

Grafisch Full-Service

Eén aanspreekpunt voor uw grafische marketing behoeftes. Van briefpapier tot website, of idee tot beursstand. Nodig ons uit en ervaar zelf wat wij voor u kunnen betekenen.