Swim to Fight Cancer – Haarlem

Soms wordt je benaderd voor een actie die je meteen raakt. Dit is direct het geval met Swim to Fight Cancer, afdeling Haarlem. Dit fantastische idee komt naar Haarlem om zoveel mogelijk sponsorgeld binnen te halen om met elkaar het gevecht tegen kanker te overwinnen. Daar is veel geld voor nodig.

Swim to Fight Cancer organiseert in heel Nederland zwemactiviteiten waar iedereen aan mee kan doen. In Haarlem is er een fantastische zwemroute door de grachten gemaakt voor volwassenen. Voor kinderen is er ook een zwemroute en Obstacel Swim met veel uitdagende opgeblazen objecten, waar overheen geklauterd mag worden. Door jezelf te laten sponsoren wordt er geld binnengehaald. Bedrijven kunnen als sponsor deelnemen door werkzaamheden/materiaal beschikbaar te stellen of geld te doneren.

Volledig belangeloos hebben wij onze hulp toegezegd, voor het ontwerpen en produceren van posters, flyers, hekwerkbanieren, banners voor aan bruggen en bierviltjes.

Onderstaand een aantal voorbeelden die we ontworpen en geproduceerd hebben. Wil je zelf ook meedoen? Ga naar haarlem.swimtofightcancer.nl en schrijf je in, of sponsor iemand. Laat in ieder geval van je horen!